RÓLUNK

Tízéves fennállásunk alatt a Dürer Kertben talán már védjegyünkké vált, hogy mindig izgalmas dolgokba fogunk. Ennek szellemében működünk, ennek alapján állnak össze a programjainkat évről évre, ezáltal válhattunk Budapest egyik legkedveltebb törzshelyévé – és ennek alapján vágunk most bele egy új dologba, amit úgy hívunk: Dürer Öböl.

Mert bár a Kert az otthonunk, fontosnak tartjuk, hogy új távlatokat nyissunk, új kihívásokkal, más kontextusban, amely bővíti és hozzátesz mindahhoz, amit az utóbbi évtizedben csináltunk. Szeretnénk ugyanis egy helyet, ahol egyszerre jelennek meg a strandok hagyományai, valamint a jelenkor trendjei – mindez a Dürer Kert szellemiségében összpontosulva, a Lupa-tónál.

Közösségi élmény, strandhangulat a Felelős Gasztrohősnek megfelelő strandételekkel: olyan hely, ami egy új és kicsit más hangulatot hoz a Lupa Tó Official szpotjai közé.

Család- és gyerekbarát környezettel, programokkal, koncertekkel, DJ-kkel, sporteseményekkel, ingyenes könyvkölcsönzővel és a büfében vásárolható újságokkal, grill- és bográcsbérléssel, kajak- kenu- és sup bérléssel, amely egyaránt tökéletes lehetőség cégek és baráti körök számára is, 5 olyan helyszínnel, ahol a programjainkat meg tudjuk jeleníteni. Mindezt kiemelten ökotudatos megoldásokkal, ahol mindent újrahasznosítunk, szelektíven gyűjtünk, és tájékoztatunk, hogy ezzel is hozzátegyünk valamihez, ami mindannyiunk számára kiemelten fontos: a környezetünkhöz.

Ezzel pedig egy kihívásokkal teli, másik fejezet nyílik a történetünkben, amelyről hisszük, hogy a Dürer Kerttel párhuzamosan valami olyasmit adhat hozzá Budapest kulturális életéhez, illetve szórakozási lehetőségeihez, amely hiánypótló lehet mindannyiunk számára.